Minden ajánlat Régebbi ajánlatok

Hogyan működik?

 

A Lovaskupon.hu az első közösségi vásárlói oldal kifejezetten lovasoknak, mely az elmúlt években széles körben elterjedt közösségi vásárlási modellt ülteti át a lovas szolgáltatások és termékek körébe. Megkeressük a lovasboltokat, lovardákat, szállodákat és más lovas szolgáltatókat, hogy Te a lehető legjobb feltételekkel szerezhesd meg termékeiket, próbálhasd ki szolgáltatásaikat. Mindenki jól jár: Te kevesebbet költesz, nekik pedig több vásárlójuk, látogatójuk, vagy éppen bértartójuk lesz. 
 
Érdemes hozzánk rendszeresen benézned, vagy feliratkoznod hírlevelünkre, hogy el ne szalaszd a legjobb lovas ajánlatokat.
 
Vásárlás a Lovaskupon.hu oldalon:
Regisztráció, vagy bejelentkezés után kattints a „Megveszem” gombra a Neked tetsző ajánlatnál
Válaszd ki, hogyan szeretnéd kifizetni a kiválasztott lovaskupont.
Sikeres fizetés után töltsd le lovaskuponodat Kuponjaim menüpontodból.
A kinyomtatott kuponokat mutasd be a beváltáskor. 
Mivel a Lovaskupon.hu az ügyletben csupán közvetítő szerepet játszik, a termékről vagy szolgáltatásról az eladó fog számlát kiállítani.
 
Lovaskupont vagy ajándékkártyát természetesen ajándékba is vásárolhatsz. Az ajándékkártyán, vagy ajándékba vásárolt kuponon szerepel a megajándékozott neve és egy általad írt üzenet is. 
 
Lovaskuponok beváltása:
Sikeres fizetés után a lovaskuponodat .pdf formátumban letöltheted a Kuponjaim menüpontodból.
A kupon birtokában közvetlenül a szolgáltatóval tudsz előzetesen időpontot egyeztetni, illetve tájékozódni az akció pontos feltételeiről.
Kinyomtatott lovaskuponodat vidd magaddal és mutasd be a beváltáskor.
Bár lovaskuponjaidat nem kell azonnal felhasználnod, kérjük, hogy a feltüntetett lejárati időn belül váltsd be őket. Azért, hogy semmiképpen se feledkezz meg erről, emailben küldünk majd emlékeztetőt.
 
Ajánld barátaidnak!
A közösségi vásárlás lényege, hogy minél többen vagyunk, annál kedvezőbb árakon szerezhetünk meg különféle lovas termékeket és szolgáltatásokat. Ajánld tehát a Lovaskupon.hu-t ismerőseidnek, oszd meg velük is a legjobb ajánlatokat. Te is jól jársz, hiszen első vásárlásuk után 1000 Ft értékű kreditet írunk jóvá egyenlegeden, melyet a Lovaskupon.hu oldalon történő vásárláshoz használhatsz fel. 
 
Ajánlj egy új lovas helyet!
Van olyan lovasbolt, lovarda, lovas szolgáltató, aki még nem szerepel kínálatunkban, pedig jogosan tartana számot a Lovaskupon.hu látogatónak érdeklődésére? Ne habozz, erre a linkre kattintva küldd el nekünk ajánlásodat.