Minden ajánlat Régebbi ajánlatok

Legyen a partnerünk

A Lovaskupon.hu az első közösségi vásárlói oldal kifejezetten lovasoknak, mely az elmúlt években széles körben elterjedt közösségi vásárlási modellt ülteti át a lovas szolgáltatások és termékek körébe, összehozza a lovas keresletet és kínálatot.
 
A Lovaskupon.hu-n való megjelenés előnyei:
 
Nyomon követhető megtérülés: Míg a hagyományos reklámfelületeken (pl. nyomtatott sajtó) elhelyezett hirdetések megtérülése bizonytalan, a Lovaskupon.hu-n folyamatosan ellenőrizhető és követhető, hogy az adott megjelenés hány vevőt képes bevinni az adott lovasboltba, vagy éppen lovardába. A magas kedvezmény tehát marketing befektetés, az új vevők megszerzésének előre kalkulálható ára.
 
Nincsenek előzetes költségek: A Lovaskupon.hu oldalon való megjelenés semmilyen előzetes költséggel nem jár. A hirdetés elkészítése, megjelentetése és olvasókhoz való eljuttatása a Lovaskupon.hu feladata. Jutalékot kizárólag a sikeres ajánlatok és beváltott kuponok után számítunk fel. Partnereink tehát pontosan tudják, hogy egy vevő megszerzése mekkora marketingköltséggel járt, ezért marketing kiadásaik hatékonyabban tervezhetők.
 
Garantált megjelenés: A Lovaskupon.hu előre garantált megjelenést kínál, ami önmagában is jelentős érték – még abban az esetben is, ha esetleg nem vásárol senki. A Lovaskupon.hu ajánlatait folyamatosan hirdetjük bannerkampánnyal a Lovasok.hu oldalon, a Facebookon, a Google hirdetési rendszerében, valamint hírlevében is. Az ajánlatok önállóan jelennek meg egy egész oldalon, cikk formájában, elkészítésükben a lovas életben és cikkírásban egyaránt jártas munkatársaink nyújtanak segítséget.
 
Marketingerő: A közösségi vásárlói oldalakon való megjelenés jelentős marketingerővel bír. A szolgáltatók és eladók marketingcélzattal csökkentik áraikat, hogy új vevőket szerezzenek. Mindezt egy olyan rendszerben, ahol folyamatosan ellenőrizhető és követhető, hogy az adott megjelenés hány vevőt képes bevinni az adott lovasboltba, vagy éppen lovardába.
 
A Lovaskupon.hu oldalon való megjelenésben rejlő lehetőségek:
 
Kipróbálás töredék áron – az ingyenes nyílt napok minőségi alternatívája: Egy-egy szolgáltatást – például lovas oktatás, vagy lovasbemutató – töredék áron esetleg az oldal olyan felhasználói is kipróbálnának, akiknek ez korábban eszébe sem jutott. Kiváló lehetőség ezért a vevőkör bővítésére. A szolgáltatók tehát szabad kapacitásaikat értékesíthetik töredék áron marketing célzattal. 
 
Minőségi, fizetőképes vevőkör: A közösségi vásárlói oldalak felhasználói tudatosan és rutinosan használják a világháló nyújtotta lehetőségeket, a megvásárolt ajánlatokért banki átutalással fizetnek.
 
Kifutó termékek, elfekvő készletek, szabad kapacitások értékesítése: Több raklapnyi lovas könyv a raktárban, ami évek óta nem fogy el? Naphosszat a bokszokban és a legelőn ácsorgó iskolalovak? Üres szálláshelyek? Alacsony létszámmal a nyereségesség határán egyensúlyozó lovastáborok? A semminél töredék áron értékesítve is több hasznot hoznak és egyúttal új, elégedett vevőkre tehet szert. 
 
Szabad kapacitások tervezhető, kiszámítható lekötése: A Lovaskupon.hu rendszere lehetőséget nyújt arra, hogy partnereink szabad kapacitásaik függvényében a minimális és a maximális vevőszámot is meghatározhassák.
 
Hol jelenik meg az ajánlata? • Lovaskupon.hu főoldala, hírlevele és Facebook oldala.
• A Lovaskupon.hu-t célzottan hirdetjük a Lovasok.hu weboldalon, valamint Google Adwordsben