Minden ajánlat Régebbi ajánlatok

Kétnapos lovastúra két fő részére a Bakonyban 50% kedvezménnyel 78000 Ft helyett 39000 Ft-ért

Unavailable
39 000 Ft
50%
Érték Kedvezmény Megtakarítás
78 000 Ft 50% 39 000 Ft

Az ajánlat eddig érvényes:

Vásárlók száma:

12

Az ajánlat részletei

Megvásárolható kuponok száma: 14
3 nap 2 éjszaka kétágyas, komfortos, fürdőszobás szobákban.
Teljes ellátás az első nap estétől a harmadik nap reggelig 2 fő részére (reggeli, ebéd, vacsora).
Érkezéskor pálinka, borkóstoló a ház saját boraiból, a vacsorához házi bor.
2 lovaglási nap (napi 4-5 óra lovaglással).
Időpont: 2013. augusztus 29-31.

A legfontosabb tudnivalók

  • Egy vásárló maximum 3 kupont vásárolhat.
  • A kuponok csak bankkártyával fizethetők.
  • Egy időpontra maximum 3 kupon vásárolható.
  • Előzetes bejelentkezés és időpontegyeztetés szükséges.
  • Terepbiztos lovaglótudás szükséges.

Szeretnél végre kikapcsolódni, pihenni? Kiszakadni a munkából és végre otthagyni a forró városi betonrengeteget? Csendre, nyugalomra, és szédítő vágtákra vágysz a strandok nyüzsgése helyett? Ajánlatunk pont Neked szól!

Két nap lóháton vadregényes tájakon, borozgatás a házigazda hűs borpincéjében, udvari kemencében sült, ropogós finomságok – ezt nem érdemes kihagyni!
 
A Koppány Lovasudvar a Bakonyalján fekvő szép, régi kis faluban, Bakonykoppányban található, ahol csend és nyugalom várja a kikapcsolódni vágyó lovasokat. A régi paraszti stílusban, igényesen kialakított vendégház 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáival és házias konyhával garantálja a gondtalan kikapcsolódást. Az udvaron kiépített régi stílusú kemencénél a nap végén ropogósra sült húsok, zöldségek várnak - persze a háziúr zamatos borával.
 
Biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható, kiválóan képzett ló teszi majd felejthetetlenné ezt a két napot. A túra során változatos terepen lovagolhatsz hegyek-völgyek között, patakmederben, és kanyargó erdei utakon. A fák, bokrok sűrűjében nappal vaddisznó, dámvad, szarvas és őz pihen, de ha szerencséd van, egy megbújó vadmacskát, pelét, vagy a vízparton akár egy vidrát is megpillanthatsz.
 
Most 50% kedvezménnyel, 78 000 Ft helyett mindössze 39 000 forintért tölthetsz el három felejthetetlen napot másodmagaddal a Koppány Lovasudvarban.
 
A túra programja:
 
1. nap este: Érkezés a Lovasudvarba, ismerkedés, borkóstolás a ház pincéjében, vacsora.
 
2. nap: Reggeli után napos lovaglás Pápateszérre, piknik ebéd, majd visszalovaglás a Lovasudvarba. Vacsora az udvari kemencénél, este tábortűz.
 
3. nap: Reggeli után napos lovaglás Pápára, útközben piknik ebéd a Teveli-tó partján.
 
Szívélyes vendéglátás, nagyszerű túravezető, kiválóan képzett lovak, kilométerhosszú vágták a Bakony vadregényes mélyén – ezt nyújtja a Koppány Lovasudvar kétnapos hétvégéje. Tapasztalatból mondjuk: ha egyszer kipróbálod, biztos, hogy visszavágysz majd ide.
 
Ne habozz, mert mindössze 12 kuponunk van!
 
Így tudsz egy adott dátumra kupont vásárolni:
Az időpont vásárláskor történő megadása tájékoztató jellegű információ a szolgáltató számára. A befizetést követően a  kuponkódot és foglalási nevet a szolgáltatónak telefonon bediktálva foglalhatod le a Neked megfelelő időpontot. Egy időpontra 3 kupont tud beváltani a szolgáltató, ezért amint megkaptad a kupont, mindjárt hívd a szolgáltatót, rögzítendő a lovastúra időpontját. A betelt időpontokat levesszük az oldalról. Ha technikai okokból mégis betelt már a számodra megfelelő dátum, és ezt kupon kézhezvétele után egy héten belül írásban jelzed, a teljes befizetett összeget visszautaljuk Neked. 
 
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

Az ajánlattevő

Koppány Lovasudvar

Telefon: (30) 942 - 7174

Petőfi u. 33.
Bakonykoppány 8571
Hungary
www.koppanylovasudvar.hu
Mutasd a térképen