Minden ajánlat Régebbi ajánlatok

Pony&Pearl egyedi, kézzel készített lószőr karkötő, akár a saját lovad hosszúszőreiből fonva 46% kedvezménnyel, ingyenes kiküldéssel!

Unavailable
2 990 Ft
46%
Érték Kedvezmény Megtakarítás
5 570 Ft 46% 2 580 Ft

Az ajánlat eddig érvényes:

Vásárlók száma:

10

Az ajánlat részletei

Átlag méret: 15 cm, mérete nagyobbra állítható (max.22 cm)
Alapanyag: bőr és lószőr
Választható bőr színek: fekete, barna, fehér, pink, kék, lazac, türkiz, fehér
Díszítő elemek: Swarovski kristály
Választható kristály színek: rózsaszín, kristályszín, piros, kék, borostyán, fekete, ezüst, zöld. Sima, vagy irizáló csiszolással. Kristály helyett Swarovski igazgyöngy utánzatot is választhatsz.

A legfontosabb tudnivalók

  • Pony&Pearl lósörény karkötő bőr alapon Swarovski kristályokkal
  • Egyedi tervezésű, kis szériás, kézzel készült ékszer
  • Saját, vagy kedvenc lovad szőrének felhasználásával is készülhet
  • Ingyenes kiküldéssel
  • Egy vásárló maximum 3 kupont vásárolhat.
  • Kupon érvényessége: 2012.09.30.

 

Minden ember más és más, vidd bele egyéniségedet az ékszereidbe is!

Imádod a lovad és úgy érzed, egy pillanatra sem szeretnél elszakadni tőle? Vagy csak egyszerűen szereted hangsúlyozni a mindennapjaid során is, hogy lovas vagy? Akkor a Pony&Pearl ajánlata neked szól!
 
A Pony&Pearl valami igazán újat adott hozzá a lovas ékszerek fogalmához, mivel nem csak bőrből, hanem lószőrből készülnek egyedi alkotásaik. Akár saját, vagy kedvenc lovaddal is a nap 24 órájában együtt lehetsz, ha szőrét adod alapanyagként! 
 
A Pony&Pearl ékszerek fő különlegessége azonban nem csupán abban rejlik, hogy saját lovadból is készülhetnek, hanem hogy kedvenc, általad megálmodott színekben gyönyörű Swarovski kristályokkal és cseppnyi szeretettel. 
 
Akkor se csüggedj, ha még csak álmodozol egy saját lóról, ebben az esetben a Pony&Pearl saját készleteiből készül majd karkötőd.
 
Miért szeretjük ezt a karkötőt?
  • Mert magában ötvözi a lószőr nemességét, és a bőr vadságát
  • Egyszerre modern és nőies
  • A kristályok és a gyöngyök légiessé teszik
  • …és mert a saját lovad szőréből is készülhet!
 
Ehhez a karkötőhöz a legalkalmasabb a lovad farkából vágott 75 db, egyenként legalább 25 centiméter hosszú szál. Nincs más teendőd, mint egy borítékban elküldeni a lószőrt és kinyomtatott kuponodat a Pony&Pearl címére (2030 Érd, Kadarka utca 2.).
 
Akkor se csüggedj, ha még csak álmodozol egy saját lóról, ebben az esetben a Pony&Pearl saját készleteiből készül majd egyedi lovas karkötőd. Kérjük, hogy ez esetben küldd el letöltött kuponodat az info@ponyandpearl.com emailcímre.
 
Kérjük, hogy a kupon megvásárlásakor válaszd ki, hogy szeretnéd-e saját, vagy kedvenc lovad szőrét felhasználni, milyen színű bőr és Swarovski kristály felhasználásával készüljön a Te saját Pony&Pearl karkötőd. Mivel minden darab egyedi, kézzel készített termék, a szállítási határidő megrendelésed beérkezésétől (illetve saját lószőr felhasználása esetén leveled beérkezésétől) számítva 2-3 hét. 

Az ajánlattevő

Pony&Pearl Lovas Ékszerek

Telefon: + 36 30 593 6599

Kadarka utca 2.
Érd 2030
Hungary
www.ponyandpearl.com/